Mijn boek is klaar!

Na anderhalf jaar bedenken, uitzoeken en schrijven, na een half jaar schrappen, verbeteren en aanvullen en na nog een paar weken de laatste puntjes op de i zetten, is dan nu eindelijk mijn boek helemaal af en heb ik het eerste exemplaar in mijn handen! Hiep hiep hoera!

Nu komt er voor iedereen die dat wil een exemplaar beschikbaar. De productie is als het goed is afgelopen vrijdag definitef van start gegaan. Heb je al bij boekscout besteld? Dan komt het boek in de loop van komende week naar je toe. Heb je nog niet besteld? Geen probleem, je kunt ook bij mij terecht. Stuur me even een mailtje, appje of belletje, dan zorg ik ervoor dat je het boek zo snel mogelijk krijgt, persoonlijk gebracht of per post.

Veel leesplezier!

Saskia


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Hallo Saskia,
Ik ken je van OPCI dag in Heythuysen, en je vertelde dat je een boek zou schrijven. Geweldig hoor, ik ben benieuwd en ik wil graag je boek bestellen.
Groetjes Marlies
Marlies Strijbos, op 11-12-17
Hallo Marlies,
Dank je wel voor je reactie. Leuk dat je mijn boek wilt bestellen. Als je me een mailtje stuurt met je adres, stuur ik een boek naar je toe. Mijn e-mail adres is: saskia25B@outlook.com.
Groetjes, Saskia


Kleurtjes

Hoezo bijzonder?

Vooroordelen?

Je hoort toch goed?

Week tegen Eenzaamheid